De rente gaat naar nul, hij blijft maar dalen en geld op een spaarrekening levert nauwelijks nog iets op. Wat zijn de alternatieven? Beleggen, een pensioenstorting of toch maar aflossen op de hypotheek? Is schenken bijvoorbeeld verstandig nu de rente op uw spaarrekening nog maar 0,7 procent is? Of kunt u uw geld toch beter in een obligatie, deposito of misschien wel in bouwgrond stoppen?

Bij het bekijken van de verschillende mogelijkheden wordt niet alleen gekeken naar kansen om extra rendement te realiseren, maar ook naar uw financiële flexibiliteit en eventuele extra risico’s van alternatieve spaarvormen. En uiteraard naar de voordelen die dit kan bieden om minder vermogensrendementsheffing te betalen.

HollandsGrond heeft het definitieve antwoord op dit vraagstuk. Wij zijn een grondmakelaar met meer dan 10 jaar ervaring, en gespecialiseerd in het aan- en verkopen van (bouw of agrarische) grond aan particuliere en zakelijke afnemers. Dankzij onze uitstekende marktkennis en transparante onderhandelingspositie, kan HollandsGrond kansrijke grond aankopen die wij in eerste instantie tegen een scherpe prijs aanbieden aan particuliere kopers. Hierna worden de gronden tegen de beste prijs aangeboden aan projectontwikkelaars en/of aannemers.

Om deze redenen en veel meer is HollandsGrond hét antwoord op uw investeringsbehoefte.